top of page

Característiques:

Intensiu 12h 

Màxim 6 alumnes per curs

Preu: 230€ (Material inclòs)

Experimentació (ESCULTURA Vidre + Metall)

 

230€

Aquest curs té com objectiu crear un pont de conexió entre el Vidre com a base i el metall com element inclosiu. Sortir de les normes establertes en el món del Vitrall, donar-li la volta i crear Escultures en Vidre i Metall úniques.

Començarem el curs amb el disseny propi de cadascuna de les Obres, definint el projecte personal de cada alumne i accentuant la importància de la observació de tot allò que ens envolta, com a base d'inspiració en els nostres dibuixos. 

Avançarem creant infinitat de metàfores plenes de somnis i esperances, afegint-li un significar poètic a les nostres peces finals. 

Es tracta d'un Taller intensiu enfocat a tot el públic. No és necessari tenir experiència en Vidre, doncs partim de 0, per introduïr-nos mica en mica en l'apassionant món del Vitrall.

Durant el curs aprendrem a treballar el Vidre, amb les tècniques de tall, pulit i soldadura, combinant-les amb d'altres experimentals i coneixerem metalls compatibles per poder combinar-ho.

Acabarem el curs, mostrant les nostres Obres úniques i creant un espai per compartir i aportar les observacions que creiem necessàries.

IMPORTANT

Recordeu portar dissenys per tenir una base sobre la que partir en el Taller.

bottom of page