top of page

Obrim les portes del Taller per tal d'apropar la tècnica del Vitrall i compartir la nostra passió pel Vidre.

Un espai d'expressió i creació, on treballem en petit format (no més de persones), el que ens permet oferir una atenció personalitzada, perque l'alumne pugui resoldre els dubtes que vagin sorgint durant la realització dels seus objectius.

Durant el curs, l'alumne podrà dur a terme la seva obra, adquirint els coneixements necessaris per a la preparació dels patrons com a base, o consultar a la petita biblioteca del Taller, on trobarà documentació amb models ja elaborats, per tal de facilitar l'elecció dels projectes.

En l'actualitat oferim Cursos a MOLLÓ, OLOT i BARCELONA, així com Tallers Itinerants per tota Catalunya. Els diferents formats de tallers són: 

 

- Classes SetmanalsEnfocades a persones, amb o sense experiència prèvia, que volen conèixer o profunditzar en l'ofici.  En elles, adquirirem els conceptes necessaris per tal de crear els nostres propis dissenys originals. Aprendrem i perfeccionarem tècniques de tall, pulit, soldadura... Coneixerem i diferenciarem els Tipus de Vidre...

- Tallers Intensius, dirigits a aquells que, sense experiència prèvia en la matèria, volen introduïr-se al món dels Vitralls o a aquells que volen perfeccionar la seva tècnica i experimentar amb altres elements.... 

A mesura que avancem, aprofundirem en l'observació com element inspirador, jugarem amb els errors com a aprenentatge i cercarem infinites metàfores, que afegiran un element poètic a les nostres Obres finals.

Classes Setmanals

2 o 3h/setmana (Horaris a convenir)

Màxim 6 Persones per classe

Preu 2h/setmana: 60€/mes

Preu 3h/setmana: 80€/mes

(Material No inclós) - Matrícula Inicial: 30€

Classes Soltes (Per aquells que vulguin venir les setmanes que ells decideixin...)

Màxim 6 Persones per classe

Preu: 15€ / hora (mínim 2h) *amb altres alumnes

Preu: 20€ / hora (mínim 2h) *Classes particulars

(Material No inclós)

bottom of page