top of page

Disfruta de nuestras CLASES EN DIRECTO desde tu casa

No te quedes sin Arte!!!

CLASES ON-LINE

59908558_2830782443628907_70607513607355

CLASSES ON-LINE

No et quedis sense Art

Gaudeix dels CURSOS DE VIDRE EN DIRECTE desde casa

Mitjançant la nostra Aula Virtual i des de casa teva (allà on sigui), podràs endinsar-te en l'apassionant món del Vidre.

 

A partir del 2021 obrim les portes del Taller per mostrar el nostre ofici arreu del Món, mitjançant Vídeo-trucades Grupals de 2h / setmana.

 

Un espai d'expressió i creació, on treballem en petit format (no més de 6 persones), el que ens permet oferir una atenció personalitzada, perquè l'alumne pugui resoldre els dubtes que vagin sorgint durant la realització dels seus objectius.

 

Durant les classes, l'alumne podrà dur a terme la seva pròpia obra, adquirint els coneixements necessaris a mesura que avança en el seu projecte, o optar per fer els exercicis proposats en cadascuna de les Sessions.

 

Oferim diferents Formats de Tallers:

 

Classes Setmanals, enfocades a persones, amb o sense experiència prèvia, que volen conèixer o profunditzar en l' Art dels Vitralls.

Adquirirem els conceptes necessaris per crear el nostres propis dissenys, aprendrem i perfeccionarem Tècniques de Tall, Pulit, Soldadura.., coneixerem i diferenciarem Tipus de Vidres...

Tallers Intensius (SEMINARIS), dirigits a aquells que volen experimentar amb altres matèries, incorporant elements metàl.lics i demés en els seus treballs.

A mesura que avancem, profunditzarem en la observació com element inspirador, jugarem amb els errors com aprenentatge i  buscarem infinites metàfores, que afegiran un element poètic a les nostres Obres finals.

Com funcionen les Classes Setmanals On-line?

 

Setmanalment s'impartirà una Sessió de 2h a través de Video-trucada Grupal, que començarà amb una Proposta d'exercici a seguir, una Demostració pràctica....

 

Seguirem donant pas a l'Assessorament Individual, on l'alumne podrà mostrar els seus projectes i seguir les pautes per la seva elaboració.  A les classes posteriors es mostrarà l'evolució de l'obra, poguent sol.lucionar possibles dubtes que vagin surgint durante la seva execució.

 

Durant aquest espai, la resta d'alumnes podrà estar present, creant-se així un diàleg col.lectiu i un aprenentatge més obert, proper i amè o aprofitar aquest temps per seguir amb els seus exercicis i/o treballar amb la informació rebuda a l'inici de la clase, per poder mostrar després, possibles dubtes al respecte.

En cas de participar en un Seminari (Taller Intensiu), el número d'hores per Sessió pot variar, depenent de la disponibilitat dels assistents.

 

Al tractar-se de Cursos oberts a persones d'arreu del món, es buscarà un horari que pugui ser compatible, tenint en compte les diferències horàries. 

L'alumne, a més, podrà disposar de documentació Gràfica i/o escrita relacionada amb el Seminari en qûestió.

ENVIO MATERIAL

Material:

       Per aquells que comencen de "0" i no disposen del material necessari, enviem Packs que incloen el més necessari         per començar (Retalls de Colors variados de Vidre, Tallavidres,  Cinta de coure....). 

 

També rebran assessorament sobre Proveïdors propers on poder aquirir ells mateixos allò que necessitin.

Classes Setmanals: 

2h/setmana (Horaris a convenir)

Màxim 6 persones per classe

Preu: 60€/mes (GRATUÏT per Alumnes Pressencials)

Classes Soltes Individuals (Per aquells que volen venir les setmanes que ells decideixin):

Preu: 20€ / hora (Mínim 2h)

 

Clicka aquí per veure algunes Obres dels Alumnes!!!

 

bottom of page